11 Mayıs 2015 Pazartesi

Satış Ortaklığı

İnternetten Para Kazanın


Satış Ortaklığı Nedir Nasıl Yapılır?

Satış ortaklığı; ücret ödemeden internet üzerinden yapılan internetin olduğu her yerde evden, işten, her yerden kendi işinizin patronu olacağınız bir iş koludur. Çok sayıda internet kullanıcısının dikkatini çekerek bir çok insan bu işi meslek haline getirmiştir. İnternet bizim için bir kütüphane istediğiniz herşeyi öğrenebiliyorsunuz. Çoğu zamanımızı sosyal paylaşım sitelerinde geçiriyoruz bunu paraya çevirmek elimizde, facebook hayatımızın bir parçası haline gelmiş bir durumda, hergün milyonlarca insanın ziyaret ettiği facebook'u iş sahası olarak görebilirsiniz aslında sadece facebook değil twitter, youtube, instagram ve dahası zaten bu siteleri sosyal paylaşım aracı olarak kullanıyoruz o halde bunu paraya çevirmemek niye, bu sistemle çalışan azim gösteren herkes para kazanabilir.

Başkalarına ait ürünleri internet üzerinden tanıtarak %50-70' varan komisyonlar kazanın.
satış ortaklığı; ürün sahipleri, ürünlerini satmak için satış ortaklığı veren sitelere üye olur ve ürünlerini bu siteye üye olup ürününe satış ortağı olan kişiler vasıtasıyla ürününü satmasıdır. Üstelik bu ürünleri tanıtmak için illa web sitesinin olmasına gerek yok. Sizler Satış Ortaklığı Sitesine üye olduğunuzda  istediğiniz bir ürüne satış ortağı olabilirsiniz. ürüne ortak olduğunuzda size özel bir link verilir. Bu link ile ürününüzü tanıtacaksınız. Bu link ile ürün alınırsa sizde komisyon alıcaksınız Makale yazarak, forum sitelerinde, youtube'de ürününüzü tanıtarak reklamınızı yapabilirsiniz. Satış ortaklığının en güzel yanlarından biri de ürünüz satıldıktan sonra siz ürünün kargoya verilmesi takibi vs. uğraşmıyorsunuz bu tamamen ürün sahibinin yapacağı işlemlerdir.

Blog Sitesi Kurun
Satmak istediğiniz ürünle ilgili bir blog açarak ürünün tanıtımını yapın ilgi çekici cümleler kurun satmak için etkili makaleler yazın.


Satış Yüzdesi Yüksek Ürünler Seçin
Çabuk başarıya ulaşmak için çok satan rağbet gören ürünleri seçin. Satış ortaklığı sitelerinde ürünün satılma oranı gösterilmektedir. Satış ortağı olduğunuz siteyi sizde gözden geçirerek sitenin tasarımına bakın. Çekici bir dizayn her zaman müşterinin o siteden ürün almasını sağlar.  Bu detaylara bakarsanız bu işten kısa zamanda az emekle  çok para kazanabilirsiniz.


Mutlaka Forumlarda  Yer Alın
Forumlarda ürününüzle ilgili konu açıp makalenizi ve ortaklık linkinizi yazın. Açılan konuların altınada yazılarınızı yazabilirsiniz. Ne kadar çok paylaşımda bulunursanız satış yapma şansınız o kadar yüksek olacaktır. Bazen bir yazı okuyoruz tarihine baktığımızda yıllar öncesine ait siz yada başkaları silmedikçe o yazı orda hep kalıcaktır. Bu sayede o yazdığınız yazıdan uzun zaman ekmek yiyebilir pasif gelir (Devamlı Gelir) elde edebilirsiniz.


                        Aşağıdaki çizelgeden bakarak satış ortaklığını daha iyi kavrayabilirsiniz.

affiliate marketing nedir

SATIŞ ORTAKLIĞI VEREN SİTELERDEN  BAZILARI

XTicaret Türkiyedeki ilk satış ortaklığı sitesidir. Ünlü bir sitedir

Sizler İlk Olarak Bu Siteden Başlayabilirsiniz


Xticaret'e üye olduğunuzda satış linkini altta gösterdiğimiz şekilde alıcaksınız.


Kategorilerden istediğinizi seçebilirsiniz ben örnek amaçlı alışveriş'i gösterdim.

Makale Yazarak Para Kazan
.


Modameyra markasını seçtim. Sağ tarafta gördüğünüz gibi ürünün son 4 ay'a ait satış grafiğini göstermektedir. Marka seçerken satış grafiğinin yüksek olmasına dikkat etmeniz sizin kısa zamanda satış yapmanızı sağlar. Ürün sayfasını ziyaret ederek siteyi gözden geçirebilirsiniz.


Satış Ortağı Ol

Üstte satış ortağı ol butonuna tıkladığınızda karşınıza altaki gibi bir ekran çıkıcaktır.
Satış ortaklığı linkinizi görüceksiniz. Bu link ile satış yapıcaksınız. İyi satışlar bol kazançlar.

İnternet Kazançları